Politikker

Vilkår og betingelser

Senest opdateret d. 30. oktober 2016

Herunder er beskrevet en række punkter, som man skal være klar over, når man benytter Tilsalg.dk

Forholdsregler

Følgende vilkår beskrevet er gældende ved brugen af Tilsalg.dk. Du er indforstået med, at aftalen ikke er bevismaterialle ved domstolene i Danmark. Såfremt Tilsalg.dk ikke håndhæver noget konkret, betyder det ikke, at vi har givet afkald på vores ret til at ændre dette på et andet tidspunkt. Såfremt en domstol finder nogen af disse betingelser ugyldige, vil de andre betingelser stadig være gyldige.

Ansvar

Tilsalg.dk er ikke mellemled i selve betalingen mellem køber og sælger. Vi påtager os ikke noget ansvar for varer eller ydelser, du køber ved brug af Tilsalg.dk. Du accepterer ikke at holde os ansvarlig for ting, som andre brugere foretager sig. Det meste af vores indhold kommer fra andre brugere, så vi kan ikke garantere for kvaliteten, sikkerheden eller lovligheden af det, der bliver tilbudt. Vi kan heller ikke garantere sikker adgang til vores ydelser eller Tilsalg.dk. Vi er ikke ansvarlige for tab af penge, hvis det er tilfældet du bliver snydt eller ignoreret, så du ikke får dine varer.

Spam

Ved tilfælde af spam, kan din bruger blive lukket omgående eller modtage en advarsel. Overbelaste vores servere, og dermed stoppe trafik til tilsalg.dk defineres, som spam. Hvis der opdages tegn på spam, vil vores support være ansvarlig for lukning af den pågældende bruger og er enestående om at træffe beslutningen.

Lukning af bruger

Du kan til enhver tid uden yderligere varsel deaktivere din Tilsalg.dk konto ved at sende en besked til vores support.