Handel

Sikker og tryg handel

Når du handler second-hand er der nogle sikkerhedsmæssige forholdsregler, som du bør være opmærksom på.

Hos tilsalg gør vi meget ud af, at vores kunder får en god oplevelse, når de benytter vores platform til at foretage køb og salg af diverse varer. For at dette kan lade sig gøre, er det yderst vigtigt at sikkerheden er i top når pengene og varerne skifter hænder. Uden sikkerhed og tryghed, vil Tilsalg, som virksomhed ikke kunne eksisterer, da både vi og vores kunder afhænger af tilliden, der gør sig gældende når man sælger produkter over nettet uden at kende personerne på den anden side af skærmen.

Når der er tale om sikker og tryg handel er der mange ting som gør sig gældende og som har indflydelse. Selvfølgelig gør vi vores bedste for at fjerne potentielle svindlere eller undersøge tingene grundigt, hvis vi får mistanke om uregelmæssig opførsel eller misbrug af vores platform. Dernæst er vores platform bygget på den måde, at systemet selv opfanger nogle svindlere og forhindre dem i at benytte vores handelsportal. Ud over systemets konstante overvågning af platformen og vores supportere, er der en række forholdsregler du kan benytte dig af, hvis du vil sikre dig mod eventuelle svindlere på tilsalg. Disse forholdsregler kan du se og læse mere om i punktet, "Forholdsregler" længere nede på siden.

På vores platform stiger antallet af besøgende og annoncer hele tiden. På grund af denne stigning har vi ikke muligheden for at gennemgå alle annoncer og derfor vil vi opfordre dig til selv at være opmærksom, når du bruger tilsalg. Det er ligegyldigt om du er ved at foretage en handel eller ej. Ser du noget? hører du noget? osv. Har du for eksempel en mulig mistanke, så skal du endelig henvende dig til vores support, så de kan tage sig om sagen og fjerne truslen, hvis det skulle blive nødvendigt.

Forholdsregler

Når man handler på nettet er der en læng række ting, som man bør være opmærksom på inden man gennemfører ens ordre. Vi har valgt at opliste nogle af de mest vigtige pointer, som vi mener kan forhindre en lang række uheld.

  • Vær kritisk overfor mærkevarer eller andre varer, som enten normalt er meget dyret eller af speciel værdi.
  • Vær realistisk omkring prisen og tro ikke at noget er gratis. Selvfølgelig kan man være heldig at finde nogle gode varer til en god pris, men tag prisen med et gran salt.
  • Undersøg om annoncen er gennemarbejdet. Er teksten både beskrivende og uden stavefejl. Normalt består svindelannoncer af mange stavefejl.
  • Er annoncebillederne taget af brugeren eller er det fundet på nettet. Da tilsalg er second hand er det ret væsentligt at billederne er taget af brugeren, så man kan se varen ordentligt og i sin nuværende stand.
  • Hvem er sælgeren bag annoncen? Gør sælger noget for at skjule sin identitet eller er hun/han åben omkring sin identitet. Undersøg gerne om sælger har tilføjet et billede af sig selv.
  • Undgå kontakt med personer, som oplyser deres skype-kontonavn og/eller whatsapp.

Ud fra de oplistede punkter kan du sikre dig mod nogle af de meste almindelige svindlere på nettet. Dette gælder ikke kun på tilsalg.dk, men også andre steder på nettet. Vi håber, at du vil tage rådene til dig og hvis du skulle få problemer, er du meget velkommen til at kontakte vores kundeserivce. Så skal vi nok forsøge at hjælpe dig så godt som muligt.

Hvis du støder på annoncer eller brugere, som falder udenfor vores forholdsregler er du meget velkommen til at anmelde annoncen eller sælger. Du kan læse mere om vores rapporteringsmuligheder - Læs mere om rapportering her.