Handel

Rapportering

Rapportering giver dig muligheden for at anmelde både brugere og annoncer.

På grund af det stigende antal at besøgende, brugere og annoncer har vi været nødt til at introducere et rapporteringsværktøj, som giver dig muligheden for at anmelde både brugere og annoncer. Vi ønsker at tilbyde en pålidelig og sikker service og tolererer på ingen måde hverken svindel eller hælervarer.

Ved hjælp af vores rapporteringsværktøj har vi lettere ved at undersøge og fjerne indhold, som strider mod vores retningslinjer og på den måde sikre troværdigheden og tilid mellem købere og sælgere - samt øger kvaliteten af indholdet på vores platform.

På nuværende tidspunkt er det muligt at anmelde både annoncer og brugere. Det er en stor hjælp for os da vi grundet antallet af brugere og annoncer ikke har muligheden for at undersøge al indhold selv. Det er vigtigt at fastslå at rapporteringsværktøjet kun vil blive brugt til internt brug og der er ikke tale om en såkaldt "politianmeldelse".

Annonceanmeldelse

Herunder beskrives anmeldelsesprocessen af enkelte annoncer i tre simple trin.

  1. Gå ind på den annonce, som du gerne vil anmelde.
  2. Tryk på rapporteringsknappen oppe i højre hjørne.
  3. Oplys din begrundelse for anmeldelsen.

Brugeranmeldelse

Herunder beskrives anmeldelsesprocessen af brugere i tre simple trin.

  1. Gå ind på profilsiden af den bruger, som du gerne vil anmelde.
  2. Tryk på rapporteringsknappen oppe i højre hjørne.
  3. Oplys din begrundelse for anmeldelsen.

Efter at du har anmeldt en annonce eller bruger, vil vi få besked og straks undersøge anmeldelsen. På den måde sikrer vi kvaliteten af indholdet samt leverer en mere sikker og pålidelig service.