Sofabord: L:120xB:75xH46
Sofabord: L:120xB:75xH46
Sofabord: L:120xB:75xH46

Sofabord: L:120xB:75xH46

kr. 299,-

Hey derude!

Sagen er den. at jeg står og skal flytte fra min lejlighed til ny lejlighed i Århus og dermed sælger jeg ALLE møbler/TING i HELE lejligheden. Jeg skal være ude af lejligheden d. 15-07-16 og skal af med alle møbler inden da.. DOG ser jeg også at have møblerne hvis dette er muligt indtil d 1-7, ved mindre det rigtige bud kommer.

Jeg har skrevet mindstepris på alle tingene, prisen på de forskellige ting er altså en pris der allerede er budt på dem, så derfor lad nu være med at byde UNDER og skambyde..

Jeg forbeholder mig retten til at IKKE sælge, hvis det rigtige bud ikke kommer på den pågældende ting. Tag alle mine "salgs annoncer" Som auktioner der udløber SENEST D. 15-07 og før hvis det rigtige bud kommer.

Jeg kan IKKE levere, så køber skal selv afhente, det skal gøres omkring føtex på havnen i Vejle.
- Hvis du/i ønsker flere billeder af pågældende vare eller mere information så skriv gerne til mig herinde eller på facebook.

Alle tingene er fra et IKKE-RYGER hjem og altid stået i det. Der haves kvittering på rigtig meget af det, hvis ikke det hele.
Alle tingene, er selvfølgelig "brugte" I den forstand at det er pakket ud og sat på plads i nuværende lejlighed. DOG skal det siges at mange af tingene stadig står som helt nye, uden ridser og andet da jeg har været god til at passe på mine ting og fordi det ikke er brugt ret meget.

Sofabord: L:120xB:75xH46

Placering
7100 Vejle
Forsendelse
Ingen levering
Stand
Brugt
Dato
16. june 2016

Kommentarer