Hvem kan bruge 9 garnnøgler Hoooked Zpagetti?

Kr. 0,-
Indrykket af Kirsten Bek for

Som I måske allerede har regnet ud, så vil jeg gerne skille mig af med 9 garnnøgler Hoooked Zpagetti. Jeg er nemlig kommet til at købe alt for stort ind, så jeg vil hellere give det til en af jer i stedet for at smide det ud eller lade det stå og samle støv i skabet.

Hoooked Zpagetti er en garnkvalitet, jeg har gode erfaringer med at arbejde med. Jeg har gode erfaringer med at strikke / hækle både tasker, puder og tæpper. Mit lille parti af stofgarn kommer i assorterede farver. Hvis du er interesseret, sender jeg dig gerne en liste over alle mine farver. Hvis du har brug for et mindre antal garnnøgler (færre end 9), så skal du også være velkommen til at skrive.

Hoooked Zpagetti har en vejledende udsalgspris på omkring 75 kr. ( bevis her: https://rito.dk/322-hoooked-zpagetti ). Min personlige mening er, at det er det bedste stofgarn på markedet. Hoooked tager om nogen sit kvalitetsansvar alvorligt.
Kommentarer

Der er ikke skrevet nogen kommentarer til denne annonce endnu.


Du skal være logget ind for at kunne kommentere annoncer. Log ind eller opret en gratis bruger.Du skal være logget ind for at kunne sende en privatbesked. Log ind eller opret en gratis bruger
Placering
2200 København N
Forsendelse
Ingen levering
Stand
Ny
Bemærk at kortet ikke viser den præcise placering, men kun postnummer og by.

Kontakt sælger
Kom i direkte kontakt med sælgeren via email.