Kontakt vores kundeservice

Vi sidder klar til at vejlede dig på telefon eller mail det meste af dagen. Oplever du nogle problemer eller har du nogle spørgsmål, så skal du endelig henvende dig til os. Vi er altid glade for at snakke med vores brugere og vi hjælper gerne. Bare spørg og så finder vi ud af det sammen. Så sidder du med et spørgsmål, så tag endelig kontakt til os med det samme.

Telefon: +45 21461578
Åbent på telefon alle hverdage fra 15:00 til 19:00

E-mail: christian@tilsalg.dk
Åbent døgnet rundt alle dage. Vi besvarer din e-mail hurtigst muligt.


FAQ

Inden du tager kontakt til vores kundeservice, så kan du kigge listen herunder igennem og se om dit spørgsmål allerede er besvaret af os. Vi har valgt at samle nogle af de mest aktuelle spørgsmål og de spørgsmål, som vi mest bliver kontaktet omkring.

 1. Jeg kan ikke indrykke min annonce

  Vi oplever på nuværende tidspunkt, at vores brugere har problemer med indrykkelsen af deres annoncer. I næsten alle tilfælde handler det om hvilken browser, du benytter. De fleste fejl opstår i browseren, Internet Explorer, men prøv i stedet at tilgå tilsalg via browseren, Google Chrome.

 2. Hvordan sletter jeg min bruger?

  Hvis du ønsker at slette din bruger hos tilsalg, bliver du nødt til at kontakte vores kundeservice, så vi kan slette dig i vores system, samt alle dine annonce - både aktive og inaktive.

 3. Hvordan anmelder jeg annoncer?

  Hvis du ønsker at anmelde fundne annoncer på tilsalg, skal du kontakte vores kundeservice omgående. Vi tolererer ikke svindlere og både deres bruger og annoncer vil blive slettet omgående.

 4. Hvad gør jeg, hvis jeg ikke har modtaget min vare?

  Har du købt og betalt en vare, som du ikke har modtaget, skal du hurtigt henvende dig til vores kundeservice. Vi gør meget for at undgå svindlere på vores platform, Sikker og tryg handel - men der er meget lidt vi egentlig kan gøre ved det. Vi gør selvfølgelig alt for at hjælpe, men ellers er det ofte en opgave for politiet.

 5. Hvordan kan Tilsalg.dk være gratis?

  Tilsalg.dk er en handelsportal, lavet med det formål at formidle en gratis kontakt mellem køber og sælger. Systemet er ejet og drevet af frivillige udvikliere, som ikke tjener noget på vedligeholdelsen af systemet. Faktisk koster det penge af drive tilsalg.dk og sådan skal det forblive. Vores brugere skal ikke underlægges en udgift.