Apple Pro Bundle 2021 (FCP, LP, M, C MS) TILBUD
Apple Pro Bundle 2021 (FCP, LP, M, C MS) TILBUD
Apple Pro Bundle 2021 (FCP, LP, M, C MS) TILBUD

Apple Pro Bundle 2021 (FCP, LP, M, C MS) TILBUD

kr. 1.199,-

Apple Pro Bundle 2021 (FCP, LP, M, C. MS)

Pro Bundle Indeholder Final Cut Pro, Logic Pro, Motion, Compressor og MainStage i en bundle pakke,
Alle nyeste versioner 2021

Fra MacOS 10.3.x High Sierra eller nyere incl. Big Sur & M1 chip.

Final Cut Pro 10.5.2
Motion 5.5.1
Compressor 4.5.2
Logic Pro 10.6.1
MainStage 3.5.1

Pakken består af fem brancheførende programmer fra Apple, der har effektive og kreative værktøjer til videoredigering og musikproduktion.

Final Cut Pro er et stort skridt frem for professionel videoredigering. Funktioner til effektiv organisering af medieindhold, så du hurtigt kan finde, markere og filtrere dine filer. Final Cut Pro er optimeret til macOS og den nyeste Mac-hardware, så du får utrolig ydeevne på bærbare og stationære systemer.

Logic Pro er et avanceret program til musikproduktion, som giver dig alt, hvad du skal bruge til at skabe fantastisk musik. Logic Pro har et enormt bibliotek med lyde og innovative funktioner som Drummer, Flex Pitch, Smart Controls og MIDI plug-ins, der gør det nemt at komponere, optage, redigere og mixe musiknumre i professionel kvalitet.

Motion brug dette effektive grafikanimationsværktøj til at lave flotte animerede 3D-titler, flydende overgange og realistiske effekter til Final Cut Pro.

Compressor med dette avancerede kodningsprogram, der er ledsager til Final Cut Pro, kan du tilpasse output-indstillingerne, arbejde hurtigere med distribueret kodning og nemt klargøre dine film til iTunes Store.

MainStage er et program til liveoptræden, hvor du kan indtage scenen med alle lyde fra Logic Pro. Lav din egen sætliste med keyboard, guitar og stemmeeffekter, som du nemt kan skifte imellem. Og optræd med et stort udvalg af lyde ved hjælp af din foretrukne hardware-controller.

Original software pakke. Livstids bruger, Engangs betaling og ingen abonnement.
Her er tale om software pakke (Volume License 5)
P.S Final Cut Pro og Logic Pro bliver nok snart Subscription only. Så køb nu mens det stadig er muligt med engangsbetaling!

https://www.apple.com/final-cut-pro/
https://www.apple.com/logic-pro/
https://www.apple.com/final-cut-pro/motion/
https://www.apple.com/final-cut-pro/compressor/
https://www.apple.com/mainstage/

Vi gør os meget umage at vores kunder er trykke og tilfredse og vi levere altid inden for 1-3 min efter betaling er modtaget.
Alt betaling går gennem Mobilepay som er Nem ID verificeret for din sikkerhed.

Placering
2100 København Ø
Forsendelse
Gratis levering
Stand
Ny
Dato
22. february 2021

Kommentarer